Daily GK Updates & Daily News in India with free current affairs. You will get free Current affairs on Daily Basis and GK questions which will help you in Banking and SSC Exams. Daily News in India. Check this Current affair page on daily basis for the improvement of General awareness section. Free GK Quiz on Daily Basis.

Follow by Email For Daily Alerts

Wednesday, March 16, 2016

Quant Quiz-16 Based on Quardratic Equations

QUANT QUIZ-16 BASED ON
QUARDRATIC EQUATION
Directions (1-10) In each of these questions two equations numbered I and II are given. You have to solve both the equations and give answer accordingly.
1. I.                                   
II.
a. x > y                                                          
b. x y                           
c. x < y                                                          
d. no relation between x and y              
e. x y

2. I.                                      
  II.
a.   x  y                                                        
b. x >  y                 
c. no relation between x and y              
d.   x  y                                           
e. x < y

3. I.                                     
 II.
a.   x  y                                                        
b. no relation between x and y                 
 c. x< y                                                          
d.   x  y                                           
e. x  y

4. I.                                   
 II.
a.   x  y                                                        
b.  x < y                 
c.         x>  y                                                  
d.   x  y                                           
e. no relation between x and y 

5. I.                                       
 II. 
a.   x  y                                                        
b. x <  y                 
c. no relation between x and y              
d.   x > y                                            
e. x  y

6. I.                                       
 II.
a.   x > y                                                      
b. x y                           
c.   x < y                                                        
d. no relation between x and y              
e. x y

7. I.                                         
II. 
a.     x  y                                                      
b. no relation between x and y                 
c.         x> y                                                   
d.   x <  y                                           
e. x  y

8. I.                                                           
II.
a.     x < y                                                      
b. no relation between x and y                 
c.         x > y                                                  
d.   x  y                                           
e. x  y

9. I.                                      
II.  
a.   x  y                                                        
b.  x < y                 
c.         x   y                                                  
d.   x  > y                                           
e. no relation between x and y 

10. I.                                  
  II. 
a.   x  y                                                        
b.  x > y                 
c.         x   y                                                  
d.   x  < y                                           
e. no relation between x and y 

ANSWERS
1.C, 2.E, 3.D, 4.E, 5.E, 6.D, 7.E, 8.A, 9.E, 10.C,
For Full Explanation Of Each Question CLICKHERE



Share:

0 comments:

Post a Comment

DAILY GK

DAILY GK
DAILY CURRENT AFFAIRS