Daily GK Updates & Daily News in India with free current affairs. You will get free Current affairs on Daily Basis and GK questions which will help you in Banking and SSC Exams. Daily News in India. Check this Current affair page on daily basis for the improvement of General awareness section. Free GK Quiz on Daily Basis.

Monday, February 22, 2016

English Quiz-6 Based on Prepositions For LIC AAO, SBI Exam 2016

PREPOSITION TEST-6
1. The Society does not (1)/ hold itself responsible (2)/ for the loss or damage to (3)/ any item. (4)
a. 1                            
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

2. In spite of being (1)/ very busy at project work (2)/ he saves time (3)/ to the relatives. (4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

3. Some persons (1)/ get promotions (2)/ even if they are not (3)/ worthy for them (4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

4. While he was returning (1)/ from the office (2)/ a man attacked on(3)/ him with a dagger.(4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

5. The decline of her moral (1)/ was caused by a lot of (2)/ factors that were once (3)/ fascinating to her.(4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

6. He took me to a restraunt (1)/ and ordered for two cups (2)/ of cold coffee (3)/ which the waiter brought in an hour.(4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

7. There are some animals (1)/ than can live (2)/both in water and land (3)/ without any difficulty. (4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

8. During his tour (1)/ to the south (2)/ he visited not only to Chennai (3)/ but also Karnataka. (4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

9. The president Mr. Kalam (1)/ is much sought after (2)/ by school teachers and (3)/ is invited for many functions.(4)
a.   1                          
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

10. His mother is not well (1)/ but he (2)/ does not look for her (3)/ properly.(4)
a. 1                            
b.  2                           
c.   3                           
d. 4

ANSWERS:
1.C, 2.D, 3.D, 4.C, 5.A, 6.B, 7.C, 8.C, 9.D, 10.C,
Share:

0 comments:

Post a Comment

DAILY GK

DAILY GK
DAILY CURRENT AFFAIRS