Choose Your Language

Wednesday, February 17, 2016

English Quiz-1 Based on Prepositions For LIC AAO, SBI Exam 2016

PREPOSITION TEST-1
1. Mt. Abu is about Five Thousand feet ___________ the Sea level:
a. Above                                
b. Along                     
c. After                                  
d. Behind

2. Ramesh fell down while he was running ___________ a Bus:
a. Into                        
b. After                                  
c. Over                                   
d. Through

3. There are tall beautiful coconut trees ___________ the river:
a. Along                                 
b. At                           
c. Into                        
d. Over

4. He is dishonest person you cannot rely ___________ him:
a. To                          
b. For                        
c. At                           
d. On

5. In the month of December the temperature falls ___________ 4oC:
a. Below                                
b. At                           
c. Into                        
d. From

6. He was fast asleep ___________ his bed:
a. Into                        
b. In                           
c. By                           
d. For

7. You must finish your project ___________ 5 o’clock positively:
a. In                           
b. for                         
c. till                           
d. To

8. Children are fond ___________ chocolates and computer games:
a. For                         
b. Of                           
c. With                                   
d. In

9. The man ___________ a Beard is my Uncle:
a. In                          
b. Of                           
c. For                         
d. With

10. The Box belonged ___________ the landlord:
a. Of                           
b. With                                  
c. To                          
d. For
ANSWERS:
1.A, 2.B, 3.A, 4.D, 5.A, 6.B, 7.C, 8.B, 9.D, 10.C,







Share this

0 Comment to "English Quiz-1 Based on Prepositions For LIC AAO, SBI Exam 2016"

Post a Comment

Popular Posts

About Admin

My photo

My name is Pankaj. By Profession working as a software engineer and by choice working as a Professional blogger from last 4 years. I am the Founder & Administrator of many websites. One of My popular websites is: www.Govtjobsportal.in. Me and My Team Devotee most of our time in updating and maintaining our blogs.
Check me out on one of the following social Media Platform:
On Facebook: PANKAJ RATTAN ; 
On PINTEREST : PANKAJ RATTAN
On Linkedin: PANKAJ RATTAN
On Twitter:  PANKAJ RATTAN