Choose Your Language

Thursday, March 10, 2016

English Quiz-11 Based on Conjunction

ENGLISH QUIZ-11 BASED ON CONJUCTION
1. She has lots of money (1)/ and she have not (2)/ purchase a new car (3)/no error (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

2. She is not only (1)/ sympathetic to the rich patients (2)/ but also to the poor ones.(3)/ no error (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

3. Because she is intelligent (1)/ therefore she secures highest marks (2)/ in her class (3)/no error (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

4. It was almost five months ago (1)/ since she write a letter (2)/ to me (3)/ to remind me of my promise. (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

5. The inspector was doubtful (1)/ that the man who had been run over (2)/ by the truck had (3)/ less therefore more than a day(4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

6. He instructed me (1)/ that I should do (2)/ all the work as quickly (3)/ like him.(4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

7. Seldom or (1)/ ever have I sent (2)/ a beggar away without (3)/ giving him something.(4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

8. The teacher used (1)/ the students to (2)/ go through the notes as many times as possible(3)/ lest they would fail. (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

9. He asked me (1)/ that why I was not appearing (2)/ in the examination (3)/ no error (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

10. Most of the founding (1)/ of our constitution are (2)/ so reversed as Ambedkar (3)/ if not make (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4
ANSWER
1.B, 2.A, 3.B, 4.B, 5.B, 6.D, 7.B, 8.D, 9.B, 10.C

Share this

0 Comment to "English Quiz-11 Based on Conjunction"

Post a Comment

Popular Posts

About Admin

My photo

My name is Pankaj. By Profession working as a software engineer and by choice working as a Professional blogger from last 4 years. I am the Founder & Administrator of many websites. One of My popular websites is: www.Govtjobsportal.in. Me and My Team Devotee most of our time in updating and maintaining our blogs.
Check me out on one of the following social Media Platform:
On Facebook: PANKAJ RATTAN ; 
On PINTEREST : PANKAJ RATTAN
On Linkedin: PANKAJ RATTAN
On Twitter:  PANKAJ RATTAN