Daily GK Updates & Daily News in India with free current affairs. You will get free Current affairs on Daily Basis and GK questions which will help you in Banking and SSC Exams. Daily News in India. Check this Current affair page on daily basis for the improvement of General awareness section. Free GK Quiz on Daily Basis.

Follow by Email For Daily Alerts

Wednesday, March 9, 2016

ENGLISH QUIZ-10 BASED ON CONJUNCTION

ENGLISH QUIZ-10 BASED ON CONJUNCTION
1. She was not (1)/ so well versed in English (2)/ that they (3)/ had excepted. (4)
a. 1                
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

2. He not only comes (1)/ here for having lunch (2)/ but also for having a glimpse of (3)/ the beautiful sales girls (4)
a.  1               
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

3. I cannot permit you (1)/ to leave the class (2)/ unless the teacher comes (3)/ and instructs me in the matter.(4)
a.   1              
b. 2                            
c. 3                            
d. 4
4.  The patient would not (1)/ have died (2)/ when the doctor had (3)/ come in time (4).
a.  1               
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

5. Three years have passed (1)/ that I returned from (2)/ USA and settled here.(3)/ no error (4)
a.  1               
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

6. The captain asked (1)/ the players to go (2) /to market and buy some fruits (3)/ as apples, oranges, bananas etc.(4)
a.   1              
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

7. Both the rich (1)/ along with the poor (2)/ are responsible for a great many lives (3)/ with which our country is influenced (4)
a.   1              
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

8.  Since the festival of Diwali is approaching (1)/ so my son has bought (2)/ many fireworks (3)/ as rockets, crackers etc.(4)
a.   1              
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

9. The thief had (1)/ hardly put the cash (2)/ in his pocket (3)/ when another problem cropped up (4)
a.   1              
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

10. No sooner did we (1)/ find out a solution (2)/ to the problem (3)/ when another problem eropped up (4)
a.  1               
b. 2                            
c. 3                            
d. 4
ANSWERS:

1.C, 2.A, 3.C, 4.C, 5.A, 6.D, 7.B, 8.D, 9.D, 10.D
Share:

0 comments:

Post a Comment

DAILY GK

DAILY GK
DAILY CURRENT AFFAIRS