Daily GK Updates & Daily News in India with free current affairs. You will get free Current affairs on Daily Basis and GK questions which will help you in Banking and SSC Exams. Daily News in India. Check this Current affair page on daily basis for the improvement of General awareness section. Free GK Quiz on Daily Basis.

Follow by Email For Daily Alerts

Friday, March 11, 2016

ENGLISH QUIZ-12 BASED ON SPOTTING THE ERROR

ENGLISH QUIZ-12 BASED ON
SPOTTING THE ERROR
1. Don’t think you can say unpleasant things (1)/ about someone behind his back (2)/ and not found out(3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

2. The Americans speak (1)/ different from us (2)/ though our grammar is the same (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

3. This is an instance (1)/ of the blind (2)/ leading the blinds (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

4. He took to drink (1)/ to lessen (2)/ his mental worries (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

5. My father could lead (1)/ a full and happy life (2)/ without spending lot of money. (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

6. All India broadcasted (1)/ a very good programme (2)/ this morning (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

7. There were so much cattle (1)/ on the road that (2)/ it was difficult to drive safely (3)/no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

8. What could have provoked him to behave (1)/ in such a rude manner (2)/ at dinner last night ?(3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

9. They were rich zamindars in the thirties (1)/ but now they have failed on the evil days(2)/ and have lost much of their property.(3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

10. The foreign ambassador was (1)/ both noted for his charm maners (2)/ as well as his wide knowledge of languages. (3)/ no error (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

ANSWERS
1.C, 2.B, 3.C, 4.A, 5.C, 6.A, 7.A, 8.A, 9.A, 10.C
                                                       
Share:

0 comments:

Post a Comment

DAILY GK

DAILY GK
DAILY CURRENT AFFAIRS