Choose Your Language

Wednesday, February 17, 2016

English Quiz-2 Based on Prepositions For LIC AAO, SBI Exam 2016

1. Prof. Krishna will take _________ as the new Principal tomorrow.
a. In                           
b. Over                                  
c. Into                                   
d. Upon

2. We all have to adjust ourselves _________ new circumstances.
a. With                                  
b. Of                           
c. To                          
d. Round

3.Young fans clustered _________ the film star.
a. Upon                                 
b. On                          
c. Round                
d. From

4. My son is apprenticed _________ Mr. Lal, chartered accountant.
a. To                          
b. And                                   
c. For                         
d. At

5. You will always be short of money if you live _________ your means:
a. Upon                                 
b. On                          
c. Into                        
d. For

6. He accused me _________ selling secret information _________ the enemy.
a. From, to              
b. To, for                   
c. Of, To                     
d. In, at

7. Please write _________ ink and put you name _________ the top of the page.
a. In, at                                  
b. Over, To                
c. In, at                                  
d. some, for

8. The man _________ pipe and long hairs is the brother _________ the girl.
a. With, in                             
b. with, of                  
c. around, to             
d. from, to

9. She is now married _________ a rich merchant.
A, To                         
b. Into                                   
c. Of                           
d. From

10. I correspond _________ her regularly.
a. For                        
b. At                           
c. To                          
d. Along

1.B, 2.A, 3.C, 4.A, 5.B, 6.C, 7.A, 8.B, 9.A, 10.C,

Share this

0 Comment to "English Quiz-2 Based on Prepositions For LIC AAO, SBI Exam 2016"

Post a Comment

Popular Posts

About Admin

My photo

My name is Pankaj. By Profession working as a software engineer and by choice working as a Professional blogger from last 4 years. I am the Founder & Administrator of many websites. One of My popular websites is: Me and My Team Devotee most of our time in updating and maintaining our blogs.
Check me out on one of the following social Media Platform:
On Facebook: PANKAJ RATTAN ;