Choose Your Language

Tuesday, March 8, 2016

ENGLISH QUIZ-9 BASED ON SPOTTING THE ERROR

ENGLISH QUIZ-9 BASED ON
SPOTTING THE ERROR

1. Many  a man (1) / have been (2)/ working under me (3)/ none of these (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

2. I told him (1)/ the story (2)/ in details (3)/ to make him understand it fully. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

3. Different authorities (1)/ defines (2)/ intelligence in different ways (3)/ none of these. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

4. The old man (1)/ told his sons (2)/ that there was no such thing (3)/ like luck. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

5. Everyone knows (1)/ that the tiger (2)/ is faster (3)/ of all animals. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

6. Sakshi wrote an essay (1)/ so well that (2)/ her teacher was (3)/ very pleased with her. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

7. The conference was (1)/ attended (2)/ by more than (3) one hundred delegates. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

8. This is (1)/ one of the most (2)/ interesting book (3)/ I have ever read. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

9. Ram was happy (1)/ that Rita and her sister was going (2)/ by the same train (3)/ the next day (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

10. –
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

ANSWERS:
1.B, 2.C, 3.B, 4.D, 5.D, 6.A, 7.C, 8.C, 9.B, 10.A,

Share this

0 Comment to "ENGLISH QUIZ-9 BASED ON SPOTTING THE ERROR"

Post a Comment

Popular Posts