Choose Your Language

Friday, March 4, 2016

English Quiz-7 Based on Spotting the Error

ENGLISH QUIZ-7 BASED ON SPOTTING THE ERROR
1. Many  a man (1) / have been (2)/ working under me (3)/ none of these (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

2. I told him (1)/ the story (2)/ in details (3)/ to make him understand it fully. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

3. Different authorities (1)/ defines (2)/ intelligence in different ways (3)/ none of these. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

4. The old man (1)/ told his sons (2)/ that there was no such thing (3)/ like luck. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

5. Everyone knows (1)/ that the tiger (2)/ is faster (3)/ of all animals. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

6. Sakshi wrote an essay (1)/ so well that (2)/ her teacher was (3)/ very pleased with her. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

7. The conference was (1)/ attended (2)/ by more than (3) one hundred delegates. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

8. This is (1)/ one of the most (2)/ interesting book (3)/ I have ever read. (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

9. Ram was happy (1)/ that Rita and her sister was going (2)/ by the same train (3)/ the next day (4)
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

10. –
a. 1                            
b. 2                                        
c. 3                                        
d. 4

ANSWERS:
1.B, 2.C, 3.B, 4.D, 5.D, 6.A, 7.C, 8.C, 9.B, 10.A,

Share this

0 Comment to "English Quiz-7 Based on Spotting the Error"

Post a Comment

Popular Posts

About Admin

My photo

My name is Pankaj. By Profession working as a software engineer and by choice working as a Professional blogger from last 4 years. I am the Founder & Administrator of many websites. One of My popular websites is: www.Govtjobsportal.in. Me and My Team Devotee most of our time in updating and maintaining our blogs.
Check me out on one of the following social Media Platform:
On Facebook: PANKAJ RATTAN ; 
On PINTEREST : PANKAJ RATTAN
On Linkedin: PANKAJ RATTAN
On Twitter:  PANKAJ RATTAN