Daily GK Updates & Daily News in India with free current affairs. You will get free Current affairs on Daily Basis and GK questions which will help you in Banking and SSC Exams. Daily News in India. Check this Current affair page on daily basis for the improvement of General awareness section. Free GK Quiz on Daily Basis.

Sunday, March 6, 2016

ENGLISH QUIZ-8 BASED ON SPOTTING THE ERROR

ENGLISH QUIZ-8 BASED ON
SPOTTING THE ERROR
1. The doctor (1)/ did not (2)/ ask mohan (3)/ the time. (4)
a. 1                            
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

2. How do (1)/ Vinoba appeal (2)/ to the (3)/ land lords? (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

3. Bats are (1)/ sometime seen (2)/ in our (3)/ houses. (4)
a.   1                          
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

4. I am glad (1)/ rex never saw (2)/ a trained (3)/ police dog jump. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

5. His (1)/ son met (2)/ him (3)/ on the door. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

6. The plane (1)/ was to (2)/ take off (3)/ at 6 a.m. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

7. This is (1)/ our attitudes (2)/ towards (3)/ Ahimsa and Truth. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

8. I caught him (1)/ from the hand (2)/ and began (3)/ to plead. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

9. We ought (1)/ not to (2)/ speak ill (3)/ for others. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4

10. Radha works (1)/ Harder than (2)/ I did (3) / her age. (4)
a.  1                           
b. 2                            
c. 3                            
d. 4
ANSWERS
1.D,2.A,3.B,4.D,5.D,6.C,7.B,8.B,9.D,10.D
Share:

0 comments:

Post a Comment

DAILY GK

DAILY GK
DAILY CURRENT AFFAIRS